HATAY / ANTAKYA - Derince Şehit Coşkun Akşit Ortaokulu

Ömer ASLAN - Okul Müdürü

21.07.1987 tarihinde Hatay´ın İskenderun ilçesinde doğdu. Emel Akçay İlköğretim Okulu´nda 8 yıllık öğrenimini tamamladıktan sonra İskenderun Cumhuriyet Lisesi´nde lise öğrenimini tamamladı. Adana Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden 2008 yılında mezun oldu. Aynı yıl öğretmen olarak atandı. Mardin´in Midyat, Ömerli ilçelerinde görev yaptıktan sonra 2015 yılında Hatay´ın Reyhanlı ilçesine tayin oldu. 2017 yılında Reyhanlı Toki Şehit Abdulkadir Erkan İlkokulu´na Müdür Yardımcısı oldu. 30.06.2022 tarihinde Şehit Adil Görüroğlu İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 13 Kasım 2023 itibariyle okulumuzda Müdür olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 erkek çocuk babasıdır.