HATAY / ANTAKYA - Derince Şehit Coşkun Akşit Ortaokulu

Derince Şehit Coşkun Akşit Ortaokulu

Derince Mahallesi Yurt Sokak No23/1 Bölge Trafik Mevkii Antakya / HATAY
Vizyon
"Atatürk İnkılap ve İlkelerine bağlı, Devletimize karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren beden ,zihin, ahlak,ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı gelişmiş bir kişiliğe ve karektere , geniş bir dünya görüşüne sahip kendisini, çevresini ve milletini seven kişiler yetiştirmek."
Misyon
• Atatürk ilkelerini ve devrimlerini benimsemiş, • Klasik eğitim ve öğretim kavramlarının dışında, • Öğrencinin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı, • Keyifli ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip, • Temel evrensel değerlerin önemsendiği, • Sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz bir parçası haline geldiği, • Bireyin biricikliğini önemseyen ve koruyan eğitim kurumu olmak ve bu kurumların ülkemizin dört bir yanında çoğalmasını sağlamaktır.
Ulaşım
202 numaralı Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri Kırıkhan minibüsleri İskenderun PAC minibüsleri
Derince Mahallesi Yurt Sokak No:23/1 Bölge Trafik Mevkii Antakya-Hatay