HATAY / ANTAKYA - Derince Şehit Coşkun Akşit Ortaokulu

Ara

Ekm

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 16 Ekim 2019 Çarşamba günü okulumuzda bilim fuarı açıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Derince Şehit Coşkun Akşit Ortaokulu´nda coşkuyla kutlandı.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kutlandı. Okul Müdürümüzün konuşmalarıyla günün anlam ve öneminin vurgulandığı kutlama öğrencilerimiz tarafından okunun şiirlerle son buldu.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 80. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı.

Ekm

May

Atatürk´ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen program, öğrencilerimizin hazırladığı şiirler ve gösterilerle şenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

20 Aralık tarihinde öğrenci,  öğretmen ve idarecilerimizle birlikte vizyonda olan "Ayla" filmi için sinemaya gezi düzenlendi.